AZ IRODA BEMUTATÁSA MUNKATÁRSAINK ELÉRHETŐSÉG
 

A 3K CONSENS Iroda Kft 1993-ban azzal a céllal alakult, hogy tanácsadó, tervező és programmegvalósító tevékenységével aktívan segítse a gazdasági társadalmi átalakulást, különös figyelmet fordítva a regionalitás szempontjaira, valamint az EU csatlakozás szakmai követelményeire. Tevékenységünk kiterjed a vidék- és területfejlesztés, a szociális szféra valamint munkaügy, munkaerőpiac és humánfejlesztés területeire.

Az elmúlt másfél évtized során központi kormányzati szervek, települések, kistérségek, megyék és régiók megbízása révén – a legfrissebb szakmai eredmények, módszerek integrálásával – különböző fejlesztési stratégiák, programok és akciótervek kialakításában és megvalósításában értünk el sikereket.

Ebben segítséget nyújt, hogy a 3K Consens Iroda több mint 10 éve együttműködik az ELTE Társadalomtudományi Karával, az ELTE Európai Tanulmányi Központjával, valamint az egyetem mellett működő LUDENS ELTE Humán Erőforrás Fejlesztő és Kutató Központtal.

Szolgáltatásainkat e felsorolt területek minden szereplőjének figyelmébe ajánljuk!


Tevékenységterületeink / Szolgáltatásaink:

● Területfejlesztés: szakértői tanácsadás, stratégiai tervezés

● Komplex projektmenedzsment szolgáltatás: projekt -előkészítés, -tervezés, pályázatírás, projekt és programértékelés – monitoring

● Megvalósíthatósági tanulmányok készítése

● Kutatások, elemzések teljes körű megvalósítása

● Adatbázisok, információs rendszerek, információs stratégiák kialakítása

● Oktatás, képzés, tréning, tananyagfejlesztés

● Befektetői partnerközvetítés, kapcsolatépítés, közvetítés, lobbizás